Odaberi zemlju 
 
   
 
 

PROFIL DRUŠTVA

company-profile.jpg

Kvaliteta, ustrajnost i zadovoljstvo klijenata kroz neovisno, stručno i cjelovito financijsko savjetovanje

Osiguranje osoba i stvari, mirovinska i zdravstvena skrb, kreditna i imovinska izgradnja su za klijente složeno područje. Posljednje godine obilježene su šarolikim ponudama i pomanjkanjem kvalitete na tržištu. Utoliko je teže pronaći najbolja moguća rješenja za klijenta, jer to zahtjeva opširna stručna znanja, širok pregled proizvoda i znanje prepoznavanja budućnosti tržišta. Zepter Finance nudi svojim klijentima upravo taj know-how pristup i pritom povezuje kompetentnost sa profesionalnošću  i ozbiljnošću u svrhu pronalaska najboljeg rješenja za klijenta na tržištu.


Osnovna kompetencija Zepter Finance je nezavisno i sveobuhvatno savjetovanje klijenata. Kako klijentima, tako i suradnicima nudi se najbolje moguće stručno savjetovanje za sva financijska pitanja.

 

Dugogodišnja iskustva u suradnji sa svim vodećim osiguravajućim društvima i bankama u Europi omogućuju atraktivni portfelj produkata u mnogim zemljama poput Rumunije, Češke, Slovačke, Mađarske, Hrvatske, Srbije, Rusije i Ukrajine. U svakoj od tih zemalja, Zepter Finance zajedno sa renomiranim financijskim partnerima analizira i razvija prije svega ekskluzivne financijske proizvode koji su primjereni tržištu i nudi svojim klijentima po najboljim mogućim uvjetima.

 
Korporativna filozofija glasi: samostalno, stručno i cjelovito financijsko savjetovanje Zepter Finance klijenata.