Odaberi zemlju 
 
   
 
 

ZEPTER FINANCE BUSINESS

Cilj svakog Zepter Finance financijskog savjetovanja je posredovati klijentu najbolji cjeloviti tržišni koncept za njega.
Točno utvrđivanje potreba

Na početku svakog savjetovanja slijedi točno utvrđivanje financijske mogućnosti klienta.
Pri tome se utvrđuju podaci o prihodima, izdacima, drugim mogućim prilivima, štednji i ostalom vlasništvu. Nadalje, utvrđuju se postojeće novčane obveze (najam, porezi, mirovinska skrb).
Ti se podaci uspoređuju sa željama i potrebama klijenata.
Cilj je, kroz individualni pristup pronaći cjelovito rješenje za povećanjem prihoda i istovremeno smisleno smanjivanje plana rashoda.

Precizna priprema podataka

Temeljem aktualnih podataka radi se precizna analiza i traži se trenutno najbolje moguće rješenje za klijenta od trenutno aktualnih produkata na tržištu.
Izrađuju se različite varijante ponuda za klijenta gdje Zepter Finance savjetnik izdvaja razlike i prednosti među ponuđenim rješenjima.

Ozbiljnost i diskrecija pri individulanom savjetovanju

Najvažniji princip pri prikupljanju podataka, savjetovanju i financijskom planiranju su ozbiljnost i diskrecija zajedno sa temeljnim znanjem. Najveća prednost je naše temeljno financijsko znanje i neovisnost od partnera, dokazanim ponuđačima na tržištu. Samo je tako moguće objektivno, nezavisno i stručno savjetovanje.

Zadatak financijskog savjetnika je, prema željama klijenata, njegovu financijsku situaciju analizirati i sukladno ciljevima i potrebama, poboljšati.

Najbolji servis

Zepter Finance ne nudi samo najbolja produkt rješenja, nego i najbolji servis. Svakom Zepter Finance klijentu će se dodjeliti VIP status. To znači da će biti putem pozivnog centra osobno i kontinuirano kontaktiran sve do isteka suradnje i otklanjanja štetnog slučaja.